torstai 6. helmikuuta 2014

Sisin päätyy kankaalle

Nyt kaikki osallistumaan mainioon ARVONTAAN!! Piia Myller Design nettisivut (www.piiamyller.fi) täyttävät pian vuoden ja lähestyvän Ystävänpäivän johdosta SINULLA JA YSTÄVÄLLÄSI on mahdollisuus voittaa kangaskassit&avaimenperät uuden uutukaisella Sisin -printillä.

Voit osallistua kommentoimalla tässä tai Facebook sivuillani (Piia Myller Design) tai lähettämällä sähköpostia (designer@piiamyller.fi). Liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan onnen potkaistessa sinuun yhteyden. Aikaa osallistumiseen on 14.2.2014 saakka.Sisin -printin syntytarina
Olen jo kauan aikaa ollut omituisen viehtynyt sisäelinten, luiden ja muiden elimellisten asioiden visuaalisuudesta. Luulen, että inspiraation hakeminen tästä sisäisestä kauneudesta sai alunsa jokunen vuosi sitten selatessani vanhaa anatomian kirjaa, joka oli täynnä uskomattomia piirroksia. Tuo teema on nyt lähes huomaamattani toistunut useissa töissäni, niin taiteen kuin esimerkiksi pronssikorujenkin saralla.

Päätin eräänä unettomana yönä selata joitan vanhoja juurikin tuon elimellisen teeman innoittamia luonnoksiani. Muutama piirros erottui joukosta ja aloin yhdistellä niitä yhdeksi teokseksi. Tässä on lopputulos: Sisin -niminen printti. 

Luomishetkellä tunsin jonkinlaista painetta rinnassani, pakottavaa tarvetta vetää syvään henkeä, kääntää asiat ylösalaisin ja nurin niskoin, katsoa ja tuntea mitä pinnan alla lymyää, kasvattaa jotakin uutta siitä mitä minulla jo on. Minulle Sisin kuvastaa kaikkea tuota, mutta jokainen on vapaa tulkitsemaan sen omalla tavallaan tai tarkastelemaan sitä ainoastaan visuaalisena teoksena.

11 kommenttia:

 1. Osallistun :) teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kiva kilpailu. Osallistun ehdottomasti. Ja onnea 1-vuotaalle!
  Mukava tuo printin syntytarina. Voin samaistua tuohon anatomiainnostukseen, vaikken tuokaan sitä taiteen keinoin juurikaan esille. Hienoa, että sinä olet saanut inspiraatiot teoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin se e-mail: maarit.y@gmail.com

   Poista
  2. Anatomia tosiaan jaksaa hämmästyttää ja kummastuttaa. Kiitos sanoistasi ja onnea kisaan :)

   Poista
 3. Onnittelut tulevasata merkkipäivästä! Mukaan arvontaan.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnittelut vuosipäivästä. Eri hyvälle näyttää.

  VastaaPoista
 5. Onpa mielenkiintoisen näköinen printti! Tosi kiva <3

  VastaaPoista

Kiitos sanoistanne.